Grafológia-tanfolyam, grafológiaoktatás ONLINE IS

Aki eldöntötte, hogy grafológiát szeretne tanulni, és azt is eldöntötte, hogy hobbiszinten vagy profi szinten, annak már "csak" azt kell eldöntenie, hogyan és mikor.

E téren a legfontosabb nyilván a jó színvonalú grafológiai képzés kiválasztása, de nagyon fontos a korrekt ár-érték arány is (hiszen tudjuk: nem mindig a legdrágább a legjobb, viszont az olcsóság sem épp garancia a megfelelő nívóra), mindemellett pedig az egyéni időbeosztás, és a közlekedési lehetőségek figyelembevételével a képzés helyszíne sem mellékes. 

A grafológia-online oldalon keresztül elérhető online grafológiai képzés óriási előnye, hogy egyénileg, megegyezés szerinti ütemben és időpontokban, utazgatás nélkül is megoldható. Így nem jelent problémát a tanulás sem a sokat dolgozók, sem a gyermekükkel otthon lévő kismamák számára, sem azoknak, akiket érdekel a grafológia, de lakóhelyük, munkahelyük környékén ilyen képzési lehetőség nincs.

 

A tanuláshoz csupán internetkapcsolatra és ingyenesen elérhető Skype-ra van szükség.


A GRAFOLÓGIAI ELŐKÉPZETTSÉGET NEM IGÉNYLŐ TANFOLYAMOK bárki számára nyitottak, szülők, nagyszülők, pedagógusok, egyéb humán területen dolgozók, tartalmas szellemi időtöltést kereső kíváncsiak egyaránt részt vehetnek rajtuk, de grafológushallgatók és gyakorló grafológusok is jelentkezhetnek. A tanfolyami anyagok jó rálátást nyújtanak az adott területre, a lényeget kiemelve.

Ezek a grafológiai kurzusok személyes részvétellel, kis csoportos formában, Budapest belterületén, metróállomásnál, vagy pedig online, egyénileg is elvégezhetők.

Bővebb információ a grafológia-tanfolyamokról

***

PROFI SZINTŰ KÉPZÉS választása esetén, a rendszeresen és azonos időpontokban megtartott konzultációkon való részvétel mellett, a hallgatónak önálló munkával, tanulással is nagymértékben hozzá kell járulnia a szakismereti anyagok alapos elsajátításához - az oktató instrukciói alapján.

A konzultációk előre egyeztetett tanegységek és órarend szerint zajlanak, minimum heti 1 órában - közös megegyezés szerinti időpontban, személyesen Budapest belterületén, metróállomásnál, vagy online (Skype), folyamatos szemléltetéssel, konkrét példákkal, félévente tudásfelméréssel.

Bővebb információ a grafológiai képzésről

***

A GYAKORLÓ KURZUSOK a tudásukat felfrissíteni kívánó, képzett grafológusoknak, gyakorlati elemzési ismereteiket gyarapítani akaró, illetve vizsgára készülő grafológushallgatóknak szólnak. Ők egyéni, személyre szabott időtartamú, személyes vagy online kurzusokon vehetnek részt.

Bővebb információ a grafológiai gyakorló kurzusokról

***

Kérdése van?

A GY. I. K. menüpont alatt megtalálhatja a választ, vagy

írhat, telefonálhat.